👤

Buna! Cine imi poate face o compunere cu titlul "Am avut cel mai ciudat vis aseara"?
Puteti povesti chiar un vis de-al vostru,nu ma deranjeaza,insa vreau sa fie originala.

Răspuns :

O sa incerc, chiar daca sunt paralela cu romana in general. :))

Totul a inceput in seara trecuta cand nu puteam sa adorm. Ma tot foiam in pat, negasindu-mi o pozitie normala. Pana la urma am adormit la o ora anormala pentru mine, iar atunci am intrat intr-o alta lume.
Nu era mai nimic schimbat, era o lume la fel ca a noastra. Ma aflam intr-un tren, pe un scaun iar in fata mea era doar o femeie in varsta. Am crezut ca e realitatea, asa ca m-am aplecat sa o salut pe acea doamna. Ea nu a raspuns. Am incercat din nou sa ii vorbesc, dar am primit doar un raspuns incoerent. Erau doar vorbe aruncate in vant, iar daca incercam sa le adun nu realizau o propozitie cu un sens normal. M-am ridicat, incepand sa ma plimb prin trenul ce aparent nu avea un sfarsit. Am tot mers, dar nu ma opream. In fiecare incapere a trenului era aceeasi femeie tacuta. Nu am mai suportat, asa ca am atins acea femeie, iar ea a raspuns cu un simplu 'pa' si a cazut.
Peste cateva momente m-am trezit. Era 7:34, iar eu nu imi dadeam seama ce se intamplase cu cateva momente inainte.

(E singurul vis pe care mi-l amintesc, presuspun ca e destul de ciudat.)

Sper ca ajuta! xx
Eu,intr-o zi normala,am adormit in mod normal,dar dupa 5 minute,am inceput sa visez numai chestii aiurea:
Prima data am visat ca eram intr-un parc si nu era niciun copil si eu eram bantuit de o problema la matematica si tot zicea "FA TEMA! FA TEMA!".
Dupa,am mai visat ca un prieten de al meu imi distrugea casa si imi zicea ca el e cel mai bun prieten si ca de ce nu il mai bag in seama. Am mai visat ca eram pe o insula tropicala,doar ca un cocotier pur si simplu nu inceta sa imi dea nuci de cocos pe nas. Dupa,am mai visat inca ceva;ultimul vis,promit!!! Am visat ca sora mea se juca pe lucrurile mele si mi le distrugea complet!
Dupa ce visul s-a terminat,am realizat ca e deja 7 dimineata si ca trebuie sa ma duc la scoala.

Sfarsit!