RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Cele doua probleme va rog cu metoda figurativa
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
24-11-2017
Am atasat rezolvarea!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asociază Fragmentul Din "toate Panzele Sus" Cu Textul "cei Trei Muschetari" Prezentând O Valoare Culturală Comuna , Prin Referire La Cate O Secvență Relevanta D
Precizează Două Avantaje Ale Democrației Așa Cum Reies Din Primul Citat Democrația Este Un Sistem Minunat Care Ne Protejează Împotriva Tiraniei Și Asigură Mecha
Determinati Urmatoarele Numere 2¹⁰³³ 2¹⁰³⁵ 5²⁰⁰ 4²¹⁴
8. Here Is A Poster Advertising A Fitness Centre. Tell Your Friends What Services It Offers. . Consult The Vocabulary Building Section, P. 117. .
D) - √243-√48 + V108; √600 + V150-√486; √5-√405 + √125.
Cum Sa Descriu Delta Dunarii??nu Stiu....am La Tema Pentru Scoala Maine Va Rog Ajutati-ma!!
Redactează, În 5-7 Enunţuri, Rezumatul Textului Legendei, Ţinând Cont De Următoarelerecomandări:a) Relatează La Persoana A III-a;b) Foloseste Numai Forme Ale Li
N Fie Paralelogramul ABCD Cu AC BD = (0). Poc=24 Cm Şi Ştiind Că P = 26 Cm, P. AOB AC + BD = 28 Cm, Calculați Perimetrul Paralelogramului.
Deşi Păsările Par Foarte De- Osebite De Reptile, Există Multe In Asemănări Între Cele Două Grupe. Între Altele, Păsările Au Un Mod De Înmulțire Asemănător Cu Ce
39 Patru Numere Însumate Reprezintă 63. Dacă La Primul Numãr Se Adună 3, Al Doilea Se Micşorează Cu 3, Al Treilea Se Măreşte De 2 Ori, Iar Al Patrulea Se Micşor