RO Study
👤
Constantin122005
Constantin122005
23-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Analiza verbului ''gresi''
Răspuns :
Sunshine4
Sunshine4
23-11-2017
gresi: verb predicativ, persoana |, numarul singular, conjunctia a IV-a, modul indicativ, timpul perfect simplu.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Seaza Ei? A Dumbrava Minunată (fragment) În Dumbravă Se Făcuse Tăcere Deplină Şi Un Întuneric Tainic, Prin Care, Totuşi, Se Putea Zări Cu Uşurinţă. În Linişte
Va Rog Exercițiul Asta
Etoda Mersului Invers Dacă Din Triplul Unui Număr Se Scade 2,5, Iar Rezultatul Se Împarte La 4 Se Obţine 5. Ați Numărul. Louă Zile În Prima Zi. Va Rog Orele În
20:44 1000 NY 446 ! ? PAG Square-eyed 77 TEENS Are You Constantly Glued To The TV, Texting Your Friends, Chatting Online, Or Perhaps Trying To Move Onto Another
Am Nevoie Sa O Povestesc OFICIALIZAREA NOII RELIGII La Școală Și Îmi Trebuie Sa O Scurtez. Va Rog Dau Coroanaaaa.
36 Прочитайте. Найдите В Тексте Слова, В Состав Которых Входят: А) Ко- Рень И Нулевое Окончание; 6) Корень И Окончание; В) Корень, Суффикс И Окончание; Г) Корен
⭐️Dau COROANĂ⭐️ 2 Propoziții In Engleză Cu: To Hit/hit = A Lovi The Goal To Kick = A Lovi Cu Piciorul To Last = A Dura
Alcatuiti Enunturi In Care Propozitile Subordonate Indicate Sa Aiba Ca Element Introductive Conjunctia Subordonatoare Daca
Modele De Subiecte MODELUL NR. 1 Subiectul I Citeşte Următorul Fragment: (50 De Puncte) Ion Barbu A Avut Norocul De A Găsi În Lon Banciu Profesorul Care Să Îl Î
Va Rog Frumos Ex 8 In Care Spune Ca : Fie Triunghiul DEF Si A Simetricul Lui D