RO Study
👤
Ionica14e
Ionica14e
23-11-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroana pliz
Răspuns :
Natasa12345
Natasa12345
23-11-2017
2x5
x=2;5;8
225:9=25
sper ce te-am ajutat
Coronita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Vedem Ce-am Reținut!Redactează O Compunere De 80-150 De Cuvinte (10-15 Rânduri), În Care Săpovesteşti O Întâmplare Petrecută La Şcoală, Folosind Toate Semnel
A Leading Pharmaceutical Company Is Launching A Major Transformation Of Its entire Cloud Operations In Order To More Quickly And Efficiently Perform Research an
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Punctul G, Mulțumesc Anticipat!
Va Rog Un Citat Emoțional Din Friedrich Marele Detectiv Urgent Daca Se Poate Si Pagina! AJUTOR URGENT
Cum Aflu Cea De.a Doua Radacina A Unei Ecuatii De Gradul II Cand O Stiu Pe Prima. Ex: O Radacina=2/5
Va Rog Ajutagima Dau Coroana Si Follow
8. Suma Cifrelor Unui Număr De 5 Cifre Este 45. Care Este Suma Cifrelor Succesorului Său? A) 50 B) 48 C) 40 D) 46 E) 1
4.Realizează Schema Propoziţiei:Lalele, Viorelele, Zambielele Și Liliacul Au InfloritAJUTOR DAU COROANA
Transcrie Din Fragmentul De Mai Jos Trei Verbe La Moduri Diferite, Pe Care Le Vei Preciza. -Vezi, Patrocle, Dacă Nu Le Dai Pace, Ele Te Mușcă. Stai Cuminte, Să
Reteta: Aluat Pt 20 De Clatite : 250g Faina 4 Oua 25 G Unt 10 Cl Lapte 5 Grame Sare 10 Cl Apa Doar A Si B