RO Study
👤
LaviniaExpert
LaviniaExpert
23-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutor! Sinonimul lui curios.
Răspuns :
TheWitchOfNight
TheWitchOfNight
23-11-2017
Curios= neobişnuit, indiscret.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10. Numărul Literelor Este Egal Cu Al Sunetelor În Toate Cuvintele Din Seria: A Terere, Examen, Ghetus, Eu B Cireşe, Ghidon, Xerox, Cercel C German, Carton, Vec
78/7. Pe Baza [BC] A Triunghiului Isoscel ABC Se Consideră Punctele D Şi E Astfel Încât BADcongruenrDAEcongruentEAC. Demonstrează Că Punctele D Și E Sunt Simetr
Care Este Jumatatea Lui 38.
Va Rog Ajutati-ma. Dau Coroana
33/7. În Fígúra Alăturată, Dreptunghiul ABCD Reprezintă O Microfermă. Se Ştie Că Lungimea Terenului Este 1 Din Lățimea Acestuia Și Diferenta Dintre Ele Este De
Alcătuiește Câte O Propoziție Despre Munți Folosind Virgula În Situațiile Date Între Cuvintele Unei Enumerări
5. Mă Gândesc La Un Număr, Îl Măresc De 3 Ori, Din Rezultat Scad Cel Mai Mic Număr Natural Scris Cu Două Cifre Identice Și Obțin 10. La Ce Număr M-am Gândit?
Completeaza Cu Litera A Daca Afirmatia Este Adevarata Sau Cu F Daca Este Falsa. Caligrafia In Culturile Asiatice, Este Un Exercitiu Tehnic De Scriere. Coreeni F
Care Sunt Condițiile De Existența Pentru Fiecare Tip De Ecuație In Parte ?
Vă Rog Poate Să-mă Ajute Cineva?? Nu Înțeleg Cum Trebuie Și Vă Cer Un Pic Ajutorul Vostru.. Mulțumesc!!❤️❤️