👤
Lola69
a fost răspuns

Clasa a 7 :Îmi trebuie pentru muzica sa fac o strofa în care sa vorbim ( explicam ) : a. Un băiat b. o fata ( din clasa )
Strofa trebuie făcută sub forma de colind , care sa se integreze în momentul " colind de gazda mare "
VA IMPLOR !! AJUTAȚI-MĂ!! DAU COROANA!!! AJUTAȚI-MĂ!!!

Răspuns :

Colind gazde mare                                                                                                 Pentru mine pentru tine                                                                                         Pentru toti cei care vine                                                                                         Hai sa fim cu zimbet vesel                                                                                     Cu colinde si poveste                                                                                               Cu familie impreuna                                                                                            Cu toti cei care ne aduna                                                                                      Colind gazde mare                                                                                             Colind viata tare                                                                                                  Prietenosi si veseli suntem                                                                                Noi baieti si fete multe!!!