Răspuns :
- Bună ziua, la toată lumea! E în regulă, această revenire! Am crescut, suntem elevi de liceu ... Se schimbă datele problemei!
- Ai dreptate, Yves, dar trebuie să recunoaștem asta pentru elevii de liceu, avem inca multe lipsuri . Am crescut, este adevărat, noi nu mai avem nenorocirile celor mari, dar trebuie proporțiile păstrate!
-Buna! Ce mai faceti, prieteni? Iata l pe Marin! El este nou în clasă. El vine din România. E corespondentul lui Pierre. El vrea sa si faca prieteni si in sfarsit m-am gandit, pentru moment....
Este român și este marinar. Vrei să spui că e un marinar?
-Nu, nu sunt "marinar", dar sunt "amuzant", dacă vrei.
- Și tu vii cu noi la clasă?
- Aș vrea, da.
- Ca sa înțeleg, ai părăsit studiile în România?
- Nu deloc. În acest an îmi continuu studiile în Franța. Am venit acasa la Pierre, corespondentul meu, părinții lui au propus, părinții mei au acceptat și iată-mă! Acum, trebuie să-mi îmbunătățească limba franceză.
- Vorbești deja bine, bătrâne!
- Spun că o fac, dar încă mai am multe de învățat
- Vorbești! Eu sunt cel care începe ....,,,, limba română.
-Vei avea profesori buni, te asigur. Profesorul de franceza, care este și profesorul nostru principal, este foarte bun, vei vedea. Ah, il vad cum vine aici.
- Ai dreptate, Yves, dar trebuie să recunoaștem asta pentru elevii de liceu, avem inca multe lipsuri . Am crescut, este adevărat, noi nu mai avem nenorocirile celor mari, dar trebuie proporțiile păstrate!
-Buna! Ce mai faceti, prieteni? Iata l pe Marin! El este nou în clasă. El vine din România. E corespondentul lui Pierre. El vrea sa si faca prieteni si in sfarsit m-am gandit, pentru moment....
Este român și este marinar. Vrei să spui că e un marinar?
-Nu, nu sunt "marinar", dar sunt "amuzant", dacă vrei.
- Și tu vii cu noi la clasă?
- Aș vrea, da.
- Ca sa înțeleg, ai părăsit studiile în România?
- Nu deloc. În acest an îmi continuu studiile în Franța. Am venit acasa la Pierre, corespondentul meu, părinții lui au propus, părinții mei au acceptat și iată-mă! Acum, trebuie să-mi îmbunătățească limba franceză.
- Vorbești deja bine, bătrâne!
- Spun că o fac, dar încă mai am multe de învățat
- Vorbești! Eu sunt cel care începe ....,,,, limba română.
-Vei avea profesori buni, te asigur. Profesorul de franceza, care este și profesorul nostru principal, este foarte bun, vei vedea. Ah, il vad cum vine aici.