RO Study
👤
Mdeaaaa
Mdeaaaa
23-11-2017
Engleza
a fost răspuns
Ajutati-mă!! DAU COROANA
Răspuns :
Darlen12
Darlen12
23-11-2017
Pai past simple este SB+was sau were depinde de persoana și pur și simplu pui verbul la a 2 forma! de ex la prima este was staid la a doua was saw și așa mai departe. Dacă chiar nu ști pot sa te ajut la toate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati La Problema Asta ?Mihai A Cheltuit O Suma De Bani In Doua Zile.In Prima Zi Mihai A Cheltuit 30% Din Suma, Iar In A Doua Zi Restul De 35 De Lei.Calcu
In Ce Secol, Deceniu Suntem Azi?
F(x)=x+2 Reprezentați Grafic Funcția F Într Un Sistem De Coordonate XOy
Semnificatia Titlului:Noapte De Toamna De George Toparceanu De Ex:In Opinia Mea Textul__Ce Te Lege_________reprezinta O Structura Verbala Sau Nominala Iar Ca Im
Semnificatia Titlului:Noapte De Toamna De George Toparceanu De Ex:In Opinia Mea Textul__Ce Te Lege_________reprezinta O Structura Verbala Sau Nominala Iar Ca Im
In Triunghiul ABC Consideram Punctual D Apartinand Lui AB Si Consideam DE Parallel Cu BC,E Apartine Lui AC. A) Daca AD=3 Cm,AB=9cm Si AE=6cm,aflati AC. B) Daca
2 Diftongisi 2 Triftongi
Numarul -[tex] \frac{2}{7} [/tex] Este Solutie A Ecuatiei .. ?
Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului , Prin Care S Au Format Cuvintele Stransa- Osos- Innegrit- Val .morfologica A Cuvantului Trebuie-
1) Extrage O Inversiune ,o Personificare In Epitet Si Un Epitet Personificator. Ş-auzi Mândra Glăsuire A Pădurii De Argint. Acolo, Lângă Izvoară, Iarba Pare De