RO Study
👤
Danielwizard
Danielwizard
23-11-2017
Limba română
a fost răspuns
a face rost sens asemanator
Răspuns :
DariusKILLER11
DariusKILLER11
23-11-2017
a obtine
Alt ceva nu îmi vine in gand
Answer Link
Oita5
Oita5
23-11-2017
A face rost- a procura, a obține ceva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema Grafica (cu Desen) Clasa A Treia : Doi Frati Au Acelasi Numar De Bomboane .Daca Primul Mananca Jumatate,iar Al Doilea Isi Dubleaza Numarul,acum Impreu
Motiveaza Folosirea Perechii De Virgule Din Propozitia : Trista Veste, Prieteni , Sa Ne Gatim De Moarte.
Scrie Toate Numerele Naturale De Doua Cifre Distincte Care Se Pot Forma Cu Ajutorul Cifrelor 2,6,8
Construiti Patru Enunturi In Care Substantivul cai sa Fie Atribut Substantival In Patru Cazuri Diferite . Precizati Cazurile Substantivului .
Problema Grafica(cu Desen) Cls A Treia : Doi Copii Isi Numara Bananele Primite.Primul Zice:da-mi 3 Banane De La Tine Pentru A Avea Si Eu Cat Tine.Celalalt Ii Ra
Scrieti O Continuare A Propozitiei ...si A Intrat... astfel Incat Sa Existe Patru Complemente Diferite . Precizati Tipul Acestora .
26-n+6-n=18n+35+n-19=32n+n-47=41
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Compunere De 15-20 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Necesitatea Protejarii Parcurilor
Bunăăă...puteti Sa Ne Spuneti Niste Ghicitori Fff Grele Sau Intrebari Ff Grele Dar Sa Fie Cu Raspunsuri
1.Determinati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 3a+16b=542. -ll- prime A Si B stiind Ca 7a+16b=943. -ll- Prim