RO Study
👤
Ra1uca
Ra1uca
22-11-2017
Chimie
a fost răspuns
raspundeti!!!pls!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Adtiana305
Adtiana305
22-11-2017
In ce clasa esti.nu prea bine se vede
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Suma Cifrelor Numerelor X Si Y Daca : [tex]x= 2^{2012} Ori 5^{2014} -1 ; Y= 2^{2014}ori 5^{2014} [/tex]
ABC Dreptunghicmasura Unghiului A=90 De Grademasura Unghilui B=2xmasura Unhiului Csegmentul BD Bisectoare segmentul AM Medianaa)DM Perpendicular BCb)DC=2xAD
Vreau Si Eu Cateva Idei Despre Rolul Pe Care Il Au Parintii In Educatia Copiilor(de Tip Argumentativ)..multumesc Frumos
Analizati Verbul S-a Prinde Din Contextul ,,pomusorul Ti S-a Prinde" URGENT!!!!!
Va Rog Ajutor Cerintele Sunt Dupa Textul De Mai Jos:1.Selecteaza Din Text:-un Cuvant Compus Cu Afixoid -doi Termeni Compusi Prin
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati
Simplificati Fractia:2+4+....+100--------------------3+6+.....+150Model:33 3---- simplificat Cu 11 = ------77
[tex] \frac{1}{ \sqrt{5}+2 } + \frac{1}{3+ \sqrt{8} } [/tex]=? Rezolvarea Pe Lung.Ma Intereseaza Mai Mult La Cea De-a 2 Fractie .Cu Ce Amplificati Si Ce Ramane
9 . Sarpele ! Adauga O Litera Cuvantului Dat Pentru A Obtine Un Nou Cuvant . La Acesta Adauga Inca O Litera Si Etc .cad - Cade - Cadet ...................Nu E P
Buna. Va Rog Sa Imi Explicati Putin Mai Amanuntit cum Se Face Aceste Exercitii1. Aflati Raza Cercului Stiinda CaȘ L = 6 [tex] \pi [/tex] cm2. Aflati Raza Unui