RO Study
👤
Carolina1216
Carolina1216
22-11-2017
Limba română
a fost răspuns
O rețeta pentru succes in viata ❤️
Răspuns :
Sirena1o0
Sirena1o0
22-11-2017
O lingura de incredere in sine,un kg de intelepciune,3 lingure de atentie la ceia ce zici,2 kg de respect fata de celelalte persoane din jur.Se amesteca bine.Se pune in cuptor si se coate, o scoatem si pofta mare !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Fac Impartirile Dintre Numere Mari ???
Aratati Ca N ApartineN Unde A*i , A)x/3=5/15
Am Un Proiect La Istorie Despre Evrei In Evul Mediu Si Eu Desenez. Nu Stiu Ce Sa Desenez. Trebuie Sa Fie Cu Un Copil Evreu.Idei, Va Rog?
Cati Munti Sunt In Africa Si Cum Se Numesc Ei .
Afla Numerele A,b,c Stiind Ca A+b=300,b+c=500,iar A+c=400
Ala Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre Care Impartit La Un Numar Par De O Cifra,da Restul 6.
Cunoscand Ecuatia De Oscilatie A Punctului Material Y=5sin(30t+0.5),calculati,amplitudinea Oscilatiei,viteza Punctului Materia,acceleratia Punctului Material Si
Redacteaza un Text De 100-150 Cuvinte In Care Sa Folosesti Substantuvul " Fericire" In 3 Cazuri Diferite .. ( Subliniate ... Si Cazurile Scrise La Fiecare )
Să Se Afle Un Număr Ştiind Că Dacă Îl Înmulțim Cu 5 Apoi Adunăm Cu 4 Obținem Acelaşi Rezultat Ca Atunci Când Îl Adunăm Cu 3 Si Inmultim Rezultatul Cu 4.
Alcatuiti O Scrisoare In Care Sa Folositi 3 Pronume Personale De Politete Si 2 Formule Reverentioase. Va Rog Am Tema Ptr Maine Ajutoor!!