RO Study
👤
Aleexandru
Aleexandru
22-11-2017
Geografie
a fost răspuns
ce este insula coraligena
Răspuns :
Dianmihai20
Dianmihai20
22-11-2017
adica formata din depunerea scheletelor de corali.....
Answer Link
Chris02Junior
Chris02Junior
22-11-2017
Cele mai multe insule sunt de structura granitica, dar exista si insule de structura coraligena, adica formate pe baza formata din corali.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Subliniaza Numeralele Din Textul Urmator: Suma A Patru Numere Este Opt Sute. Copilul A Venit Al Treilea. Care Este Cel De-al Cincilea Numar.
Dau Coroana Va Rog Ajutatima
Puteti Sa Imi Dati Exemple De Subiecte La Admitere La Intensiv Engleza , Proba Scrisa Si Orala . Pe 4 Septembrie Am Proba Deci Am Nevoie Cat Mai Repede Posibil
Cand Eu Aveam 7 Ani, Mama Avea 30 Ani Si Tata 33. Acum Avem Impreuna 79 De Ani. Cati Ani Avem Fiecare?
DAU COARANA PRIMULUI RASPUNS (daca Este Corect) Calculeaza 4/6 Din 60
Stejarul Fagul Și Paltinul Se Întâlnesc În Pădurea De Conifere Pădure De Foioase Sau Padurea Tropicale
Substantiv Adj Articol Pronume Numerar Și Verb Va Rog Este Urgent Acum Este Urgent Acum
Trapezul Isoscel ABCD Cu AB||CD Are M Unghiului A = M Unghiului B =60°, AD =24 Si AC T BC. CALCULATI PERIMETRUL SI ARIA TRAPEZULUI. CALCULATI LUNGIMILE DIAGONAL
Ultimele Cuvinte Magice De Care Ai Nevoie Pentru Vraja Denumesc Semnul Grafic Ce Lipseste De La Inceputul Fragmentului Citat. Cum Se Numeste Acesta? Va Ro
Buna! (radical Din 5 +1)x(1- Radical Din