RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-11-2017
Istorie
a fost răspuns
Cine a fost primul omorat?Decebal sau Traian??????
Răspuns :
Catalinmorar
Catalinmorar
21-11-2017
Decebal.
Sper c-am fost de folos.
Answer Link
AREAL
AREAL
21-11-2017
Primul omorat a fost Decebal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Volum Cub E De 216 M³.calc Aria
Mentioneaza Ce Functie Sintactica Au Cuvintele Scrise Cursiv Din Propozitile Date.
6. Duce-ți-sar Pe Pustii Idea, Că Multe Pătimii Şi Eu Din Cauza Acesteea! Cum Se Scrie Corect Aceasta Propoziție
Metoda Mersului Invers Dupa Ce A Parcurs 60 La Suta Dintr-un Traseu Si Inca 12 Km I-a Mai Ramas 1/3 Din Traseu. Ce Lungime Are Traseul? 1/3 Inseamna 1 Supra 3
Substantele Organice Se Împart În Două Mari Grupe: A. Hidrocarburi Saturate Şi Hidrocarburi Nesaturate; B. Hidrocarburi Aromatice Şi Hidrocarburi Nearomatice; C
6. Ceaiul Summer Passion Este Un Amestec Nelipsit Din Meniurile Ceainăriilor. Acesta Conține Frunze De Ceai Și Fructe Uscate, În Cantități Egale, Într-un Plicul
Mă Ajută Cine Vă Rog Frummos CANAL DE TELEVIZIUNE: NUMELE EMISIuni. DATA VIZIONARIE CUVINTE NOI ÎNVĂTATE (10) + TRADUCERE : - Hiába Hívta A Mókuspapa, Hogy Le,
Substantele Organice Se Împart În Două Mari Grupe: A. Hidrocarburi Saturate Şi Hidrocarburi Nesaturate; B. Hidrocarburi Aromatice Şi Hidrocarburi Nearomatice; C
[-12+2*(-5+6)]:(-12+7-3+6)
VA ROOOOG. VAAAA IMPLOOOOR. AMMM NEVOOOOIEEEE URGEEEEENT VAAAA ROOOOOOOOG. DAAAU COIIIROOAAAAANAAA PROOOMIIIIT. VAAAA ROOOOOOG. VAAA IMPLOOOOOOR. DAAAU COOOOROA