RO Study
👤
BRAIN11111111
BRAIN11111111
21-11-2017
Matematică
a fost răspuns
EX:5
VĂ ROG PLEASE!!!
Răspuns :
Ria1221
Ria1221
22-11-2017
(25-3):2=22:2=11(copii au primit jeleuri)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ultimul Verb Din Fraza "toate Lucrurile Care Se Pot Imagina Nu Sunt Decât Substantive " Intra În Structura: A.unui Predicat Nominal B. Unui Predicat Verbal C.
La Un Concurs Sportiv S-au Susținut 3 Probe Eliminatorii. După Prima Probă Au Fost Eliminați 1/3 Și 3persoane Din Totalul Participantilor ;după A Doua Probă Au
In Curtea Scolii Sunt 3 Grupuri.In Fiecare Grup Sunt De 6 Ori Mai Multe Fete Decat Baieti.Stiind Ca Numarul Fetelor Din Fiecare Grup Este Mai Mic Decat 10,afla
Suma A Două Numere Este 49 . Al Doilea Număr Este Cu 17 Mai Mic Decât Primul . Află Cele Două Numere
Stabileste Genul Si Taie Intrusul Va Rog Urgent
Semnificatia Versului : So In Oglinda Sta Un Alt Obraz ,/ Ingalbenind Ca Fila Dintr-o Carte
Ion Este Mai Înalt Decât Ana, Care Este Mai Scund Decât Sorin, Care Este Mai Scund Decât Eugen. Scrieți În Ordine Descrescatoare Numele Copiilor
Buna Ziua As Dori Sa Ma Ajutati Sa Facem O Felicitare Pt Mihai Eminesc Astept Raspuns Urgent !va Multumesc.
Trebuie Sa Simplificati 2x+2y --------- =? 2a 3x+6x² ---------- =? 3x³ 5a²-a -------- =? 5a-1 x+3 ----- =? x²-9 x²-64 -------- =? ax-8a 1-7a ------ =? 1-49a²
Daca Cheltui Un Sfert Din Jumătatea Jumătății Sfertului Banilor Mei , Imi Mai Raman 3150 Lei . Ce Suma Am ?