RO Study
👤
Andreeaursulet
Andreeaursulet
10-01-2015
Biologie
a fost răspuns
ce gen de parghie este roaba?
Răspuns :
Roxanaa98
Roxanaa98
10-01-2015
Roaba este o parghie de genul 2.Sper sa te ajute.
Answer Link
DirectionerForever
DirectionerForever
10-01-2015
Roaba e parghie de gradul II
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Ajutați-mă La Exercițiile Astea Vă Rog:1. Determinați Următoarele Mulțimi :a) : .............b) : .......... c) : ..........d) : .........2.
Într-un Triunghi Dreptunghic, Măsura Unui Unghi Ascuţit Este Egală Cu 30°, Iar Lungimea Catetei Mai Mari Este Egală Cu 5√3 Cm. Determinați Aria Discului Mărgini
Am Nevoie De Metoda De Rezolvae, Mersi Mult. A Trecut Ceva Timp De Cand Am Mai Utilizat Formulele.
Suma A Doua Numere Este 47, Iar Suma Rasturnaselor Lor Este 173. Determinati Cele Doua Numere.(ecuatii Rezolvarii Complete)
Daca A, B, C Sunt Numere Naturale Nenule Astfel Incat 2a-3b+4c=0, Determinati Numerele Stiind Ca B Este Numar Prim.
Un Text S De Lungime 2n, Unde N Este Un Numar Natural Par, Este Codificat In felul Urmator: Se Construieste O Matrice Patrata De Dimensiune N×n In Care Primele
Cate Tigari Puteti Cumpara De 50 Lei Cu Pretul De 2 Tigari Pentru 5 Lei?
Cum Se Calculeaza Media Aritmetica Ponderata : 1/3 , 1/6 , 3/8 Cu Ponderile 2, 3 Si 4 0,5 , 1,12 , 3,2 , 4 Cu Ponderile 3 , 4 , 5 Si 8
Propozitii Cu Ortogramele "Tii Si Ti-i" Si " Vor Si V-or" !
As Dori O Compunere Cu Titlul ''O Intamplare Amuzanta In Timpul Prezentarii Unei Carti''.Va Rog. (10-15 Randuri)