RO Study
👤
TheBeast04
TheBeast04
21-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce timp au modurile nepersonale?
Răspuns :
Elena2332
Elena2332
24-11-2017
Buna,modurile nepersonale nu au timp(e doar exceptia de la infinitiv),nu au gen,nici persoana
Infinitiv:-perfect:a fi citi.
-prezent:a citi
Participiu:nu are timp
Gerunziu:nu are timp
Supin:nu are timp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Problema Cu Divizibilitatea Zice "Cate Elemente Din Multimea A={12,13....52} Nu Sunt Divizibile Cu 4 " Si Nu Stiu Cum Sa O Rezolv Ma Puteti Ajuta???
Formulati O Propozitie In Care Cuvantul ,,cer" Sa Aiba Functia De Atribut.
Va Rog Sa Imi Dati Def La Fabula
Un Segment [AB] Se Împarte În 7 Părţi Egale. Dacă Punctele M Şi N Reprezintă Al Doilea Respectiv Al Patrulea Punct De Diviziune, Calculaţi Raportul AM/NB.
Mircea Isi Propune Ca In Vacanta De Iarna Sa Resolve La Matematica Cele 120 Exercitii Astfel:in Fiecare Zi ,incepand Cu A Doua , Cu Doua Exercitii Mai Multe Dec
Salut !! Cine Ma Poate Ajuta La :- Precizeaza Modul, Timpul, Numarul Si Persoana Verbelor Prin Care Sunt Exprimate Predicatele Din Enuntul ' Ea Nu Putu Sa-ti Ti
3. Efectuati (0.2)³= ?(0.8)²= ?0.25- 1.3 = ?3.75 : (-5) = ?3.5 · 0.08 = ?2.59 - 15.7 = ?3.2 : 3 =?0.(8) · 3 =?1.7 : 0.04 = ?[-0.(6)]² = ?
Rezolvati Ecuatia : 9 La Puterea X + 2*3 La Puterea X = 99Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 183. Aflati Numerele
Redacteaza O Compunere De 10-15randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Necesitatea Unui Mediu Inconjurator Echilibrat
Ce Inseamna Aspecte Fictonale?