RO Study
👤
Mihalulus
Mihalulus
10-01-2015
Matematică
a fost răspuns
5(√5+2√7) - 2(√7+3
√5) = ?
Răspuns :
Mihaela666
Mihaela666
10-01-2015
5
radical
5+10radical 7-2radical 7-6radical 5=11+27-5,4-13.2=19.4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Calculeze Numarul Cos ( [tex] \pi /5[/tex] )
Care Este Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 10 Cm Si Latimea Egala Cu 2 Pe 5 Din Lungime? Va Rog, Urgent!! :)
Imi Ziceti Si Mie Seria Sinonimica A Cuv Fantastic?Eu Am Scris Neobisnuit Ireal Miraculos Si Mai Am P_A_ _ _ _T
Alcatuieste O Compunere Dialogata De Maximum 15 Randuri In Care Sa Imaginezi, In Stilul Lui Caragiale , O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta In Tren .
Ajutatima Va Rog Frumos!!! Trebuie Sa Inteleg regula Lui L'Hospital Pentru A Rezolva Limite, Niciodata Nu Mam Intilnit Ku Ea Si Nici Nu Inteleg Termenii Din Ne
Am Si Eu O Intrabaree1)Manuela A Depus O Suma De Bani In Banca,in Urma Cu Un An,cu O Dobanda 4%.Acum Are 615.68 Euro.Ce Suma A Depus?
Intr-un Triunghi ABC Avem CosB=3/5 Si Cos C=4/5.Calculati CosA.
Cine Imi Spune Pasii Care Trebuie Urmati Pentru A Realiza O Scrisoare De Reclamatie,in Engleza?(the Hotel Receptionist Forgot To Place Your Wake Up Call- You Ov
Ajutati-ma Va Rog :) 1. Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care Are Suma Cifrelor 2013 .2.aratati Ca Nr. C=1 +2 La 1 +2 La 2+...+2 La 71este Divizibil Cu 5.3.Ar
1.Determinati Numerele Intregi Impare Si Consecutive A,b Si C Cu Proprietatea a Ori B - A Ori C = 26 . 2.Determinati Numerele Intregi Pare Si Consecutive X,y