RO Study
👤
Vlad651
Vlad651
21-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Afla nr 267 mai mari decat 67 283 1009
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-11-2017
ai sumele în imagine....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Adjective Sinonime La Adjectivele De Mai Jos:1.tobă De Carte 2.tot Unul Și Unul 3.ca Vai De El
1. Cate Submultimi Cu 3 Elemente Admite O Multime Formata Din 5 Elemente? 2. Cate Numere De Trei Cifre Distincte, Divizibile Cu 5, Se Pot Forma Utilizand Cifre
Cine Ma Ajuta Va Rog Mult La Ex :118;119 Si 120
Compunem Probleme: a)dupa Exercitiul Dat. 1800 + 1800:2 + 1800:2:3 b)folosind Expresiile De Pe Etichiete. De 2 Ori Mai Mare. , Stert. ,jumatate c)dup
Analizati Frazele, Indicand Tipul Subordonatelor. 1. Urmeaza Ceea Ce Era De Asteptat 2. Era Tacut De Cand Il Stiu 3. Ne Preocupa Gandul Cine Era Vinovatul 4. Ra
Imagineaza-ti Ce S-ar Intampla Daca Pasunile Nu Ar Exista.dau Coroana.
O Rezolvare Cat Mai Concreta Si Explicita, Ca Sa Pot Intelege Si Eu. Si Daca Se Poate Sa Mi Le Scrieti Pe O Foaie.
Scrieți 20 De Fraze Despre Planurile Și Intențiile Dvs. Pentru Acest Weekend(Cu Will) Scrieți 20 De Fraze Despre Planurile Și Intențiile Dvs. Pentru O Vacanță Î
Suma A 3 Numere Este 369.Impartind Primul Numar La Al Doilea Obtinem Catul 4 Si Restul 5,iar Daca Impartim Pe Al Doilea La La Treilea Obtinem Catul 7si Rstul 8.
Mă Bucur Că Am Ocazia Sa-ti Trimit Aceasta Scrisoare , In Care Pot Sa-ti Spun Cateva Lucruri Despre Anya,cunoscand-o Acum La Londra . Ea Pentru Mine Acum Inseam