RO Study
👤
Asistenta
Asistenta
21-11-2017
Arte
a fost răspuns
simbol decorativ pentru covor
Răspuns :
CARINA57566
CARINA57566
21-11-2017
Forme geometrice , flori , lini
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizează Toate Cuvintele Din ,,Ştiam Din Copilărie Ca Floarea-soarelui Se Intoarce După Soare Și, In Ratele Prilejuri In Care Puteam Să O Vad, Eram În Stare S
Stațiunea Predeal A Fost Vizionată În Luna Aprilie De Către 20.021 Turiști În Luna Mai Stațiunea A Fost Vizionată De Un Număr De Turiști 1201 Mai Mare Decât Num
Afla A Din Nr /÷&"÷* Fgr Xtf5jdu Eeee
Vă Rog, Mă Puteți Ajuta?
VA ROG ESTE FOARTE URGENT PANA LA ORA 9:30-40-50.RAPID VA ROG!!!
De Câte Ori Deschid Portița Și Intru În Grădină,-mi Pare Ca Ma Cuprinde-o Vrajă Dulce, Şi Florile-mi Dezmiardă Ochii. O Fantezie Uriaşă Le-a Dat Un Strai La Fie
17.Fie ABCD Un Romb Cu KA 120°. În Triunghiul ABC Construim Mediana CM, ME AB, Iar În Triunghiul ACD Construim Bisectoarea AN, NE CD. Arătaţi Că AMCN Este Un Dr
14 Precizează Părțile De Propoziție Din Textul Dat, Analizând Părțile De Vorbire Prin Care Se Exprimă. :• ,,În Fund, Pe Cer Albastru, În Zarea Depărtată, La Răs
5.Imaginează-ţi Că Eşti Ulciorul Spart.Scrie Un Dialog Format Din Trei Replici În Care Să Ceri Şi Să Oferi Informații Bătrânei Din Text.
Creați O Compunere Cu Sinominele: Zapada Departat Zorii Elegant Cuminte Singur Si Haina Pls!!!