RO Study
👤
Udhsvgsgf
Udhsvgsgf
21-11-2017
Matematică
a fost răspuns
efectuați urmatoarele adunări:
Dau coroană
Răspuns :
RaluSeby
RaluSeby
21-11-2017
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dus A) Din Câte Cuburi Mici Este Format Fiecare Cub Magic (Cub Rubik) De Mai Jos? 08 B/27 D) C) B) Erase
De Ce Nu Imi Apare Raspunsurile?
6. Daca X Si Y Sunt Numere Intregi, Rezolvati Ecuatia: (2x + 1) (y-2) = -13. Vrg Ajutor
Precizeaza Ce Parte De Vorbire Sunt Cuvintele Scrise Italic Din Următoarele Enunțuri:a Telefonul Său A Sunat Îndelungb Telefonul Lui A Sunat Îndelung
2 + Cei Doi Copii Şi-au Ales Şi O Pizza Doar Pentru Ei. Scrie Fracția Corespunzătoare Fiecărei Părți. Feliile Cu Salam Reprezintă • Felia Cu Măsline Reprezintă
23 Scrie Numărul 1 610 Ca O Sumă De Trei Termeni, Astfel Încât Fiecare Termen Să Fie Dublul Precedentului.
42) Înlocuieşte Întrebările Cu Verbele Potrivit A) Toamna Frunzele (ce Fac?) Pe Pământ. Deseori Norii (ce Fac! Întâmplă?) Cu Picături Mari. Păsările Călătoare (
În Figura Următoare Punctele A, B Și C Sunt Coliniare, În Ordinea Dată. Punctul C Este Simetricul Punctului A Faţă De B Iar Punctul E Este Simetricul Punctului
De Realizat O Compunere De 100 -150 Cuvinte În Care Să Povestiți Întâmplări Trecute, Prezente Și Viitoare, Folosindu-vă De Termenii Potriviți Care Să Indice Tim
Fie F:R->R, F(x)=-2x+5 a)Gf Intersectat Ox,Gf Intersectat Oy b)Aria Suprafeței Plane Limitate De Axe Și Gf Ajutați-mă La Cele Două Puncte,va Rog!! Dau Coroan