RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-11-2017
Engleza
a fost răspuns
Vă rog it. 2!!! 3 propozitii
Răspuns :
AlexKenny
AlexKenny
20-11-2017
1. Is good to have a friend because he/she can help you and make fun.
My best friend is good and always help me.
2. Scrii fun Este prietenul tau. Exemplu al meu: funny ; serious ; interesting ; lively ; king; generous ; modest and polite.
Sper ca te-am ajutat. Coroana :) ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ordinea Descrescatoare A Numerelor 1,234 ; 1,(234) ; 1,2(34) ; 1,23(4).
Este Corect Formulata Aceasta Fraza, Ma Refer La "analizeaza Problema Existential" ? Astfel,el Apare In ipostaza A Doua Entitati Diferite Care Analizeaza Probl
[tex] \int\limit \frac{ X^{2} -x-2}{x-2} Dx[/tex]
1. Intrarea In Pestera Se Face Printr-un Portal De 70 M Inaltime Si 30 M Latime Ce Perforeaza peretele Primei Doline. Calculeaza Ce Suprafata Are Aceasta
1. Numerele A, B, C Sunt D.p. Cu 2, 3 Si 5, Iar Media Lor Aritm. Este 50. Aflati Aceste Nr.2. Media Aritm A Doua Nr Poz Este 1, 5 Iar Raportul Lor Este 3 Supra
Imi Spuneti O Propozitie Cu Subiectul Toamna La Sfarsitul Propozitiei ???? Va Rog Mult !!!!
IMi Puteti Spune Si Mie Niste Propizitii In Care a-pron Demonstrativ Forma Scurta a-adj Pron Demonstrativ Un-adj Pron Nehot. O-vb Auxiliar i-pron Personal Multu
X(√12-√3)+x(5√3-√27)=√108+3√3x√5+3x(√20+√45)=12√5+√802x(3+√2)+x(2√2-6)=√50-√24x(√6-√3)-x(√96-√75)=8√12
Pe Laturile AB,BC,CD,DA Ale Patratului ABCD Se Considera Punctele E,F,G,H Astfel Incat AE=BF=CG=DH,DEmonstrati Ca EFGH Este Patrat.
1.Miroase A Zambile(val Morfologica A Lui "a") Niste Baieti Au Spart Geamul(val Morf A Lui "niste") 2. Patru Enunturi In Care Cuv Mama Sa Aiba Fct De Nume Pr