RO Study
👤
Boss596
Boss596
20-11-2017
Matematică
a fost răspuns
rezultatul calcului 2x + 3 (x - 5)
Răspuns :
Mironicaaaa
Mironicaaaa
20-11-2017
2x+3x-3*5=2x+3x-15=5x-15
Answer Link
FAlexandraVo
FAlexandraVo
20-11-2017
la ultima am încercat ceva și am aflat x dacă nu rezultatul ar fi 5x-15
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Scrie Un Mesaj De Recunoștință, Pentru Toate Câte Le-a Făcut Profesorul | 5 P. Pentru Elevii Săi, Pe Care L-ar Rosti Unul/una Dintre Elevi/eleve La Ultima Le
In Triunghiul ABC Cu Unghiul A 90 De Grade, Unghiul B 60 De Grade Fie (BE Bisectoarea Unghiului ABC, E Apartine AC Si ED Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC.
Nicuşor Are O Curte În Formă De Pătrat Cu Latura De 5 Metri. Ce Lungime Are Gardul care Înconjoară Curtea?
Match The Answers With The Questions From Activity 1
6.Alcătuiți Propoziţii După Următoarele Scheme: S P C S V P P CA V S Adj C C SS P S VS
Care Sunt Ideile Principale Și 6 Cuvinte Cheie Ale Textului D L Goe De Ion Luca CaragialeÎmi Tebuie Urgentt!Vă Rog!
Scrie Un Text De 10 Rânduri Cu Titlul În Adâncituri În Care Să Prezinți O Călătorie În Adâncul Oceanului În Compunere Ta Vei Ține Cont De Următoarele Cerințe: Î
In Triunghiul ABC Cu Unghiul A 90 De Grade, Unghiul B 60 De Grade Fie (BE Bisectoarea Unghiului ABC, E Apartine AC Si ED Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC.
Citeşte Următorul Fragment: Eu M-am Simţit Viața Mea Întreagă Mai Presus De Toate Dascăl. A Le Da Altora Învăţături A Fost Pentru Mine Totdeauna O Mulțumire, Şi
Das Fliegende Klassenzimmer Der Schöne Theodor Spielt Im 5. Kapitel Eine Besondere Rolle. a) Wobei Erwischt Er Die Fünf Jungen (Tertianer)?