RO Study
👤
Mpuiu831
Mpuiu831
20-11-2017
Limba română
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati rapid . Multumesc !
Răspuns :
Manelistu3
Manelistu3
20-11-2017
dat fără şi tu poza mai clar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SARA PE DEAL Sara Pe Deal Buciumul Suna Cu Jale, Turmele-l Urc, Stele Le Scapara-n Cale, Apele Plâng, Clar Izvorând În Fântâne; Sub Un Salcâm, Draga, M-astep
Mă Puteți Ajuta Ex8 Vă Rog Dau Coroană
Prezentati Etapele Celui De Al Doilea Razboi Mondial Tinand Cont De Situatia Germaniei Si A Aliatilor Sai.
URGENT!!! Vreau Și Eu O Compunere Despre O Reclama Preferata De La TV În Engleză .
Sunteti Sfetnicul Lui Carol Cel Mare Ce Sfaturi Ii Dati Pentru Administrarea Imperiului.
Mihai Si Ovidiu Au Hotarat Sa Se Intreaca In Rezolvarea Celor 10 Probleme Matematice Fiecaruia De Parintii Lor. Mihai A Efectuat Problemele In 90 Minute, Iar Ov
Buna Azi Am Fost La Scoala! sambata Am Facut Ore!!! si Ne-a Dat Tema O Compunere De 10 De Randuri Nici Mai Multe Nici Mai Putine Randuri... va Rog Ajotoor! poat
O Compunere De 6-8 Enunturi In Care Sa Descri Ce Trebuie Sa Faci Pentru A Deveni Un Om Intelept. puteti Sa Va Ma Inspirati Din Povestea ,,Drumul Spre Intelepciu
Ana Si Alex Au Acelasi Numar De Mere.Daca Ana Ii Da Lui Alex 20 De Mere, Atunci Alex Va Avea De Doua Ori Mai Multe Decat Ana. Cate Mere Au Cei Doi In Total?
Pretul Unui Obiect A Crescut Cu 10% Si Dupa Un Timp A Scazut Cu 10%. Stiind Ca Dupa Reducere Costa 44,55 Lei. Aflati Pretul Initial