RO Study
👤
Andradabeatricea
Andradabeatricea
20-11-2017
Matematică
a fost răspuns
13 rezolvare va rog frumos
Răspuns :
BoosterAnswer
BoosterAnswer
20-11-2017
a)11 supra 5=2 si 1 supra 5(mai mic)
14 supra 3=4 si 2 supra 3
b)19 supra 5=3 si 4 supra 5(mai mic)
17 supra 4=4 si 1 supra 4
c)23 supra 4=5 si 3 supra 4(mai mare)
111 supra 25=4 si 11 supra 26
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sunt 27 Copii.daca Pleaca 4 Baieti Si 3 Fete Nr Fetelor E Egal Cu Al Baietilor.cite Fete Sun?
E Urgent Exercitiul Numarul 5
Alcatuieste Doua Propoziti Formate Din Cel Putin 3 Cuvinte In Care Cuvintul Siret Are Intelesuri Diferite .nu Schimba Forma Cuvintului!
Pentru A Obtine Recolte Mai Bune,zarzavaturile Sunt Udate In Fiecare Seara Timp De 3 Ore Cu Un Sistem De Irigatie.Stiind Ca Debitul Este 3l/minut , Afla Volumul
Nu Am Idei Si Imi Trebuie Acum Urgent O Compunere Cu Titlul Un Apus De Soare La Mare !!!va Rog Ajutatima !!!
Imi Ziceti Va Rog Niste Propozitii In Care Cuvantul 'altul' Sa Aiba Functie De:subiect,n.pred,complement Direct,c.i,complement De Agent,atribut
O Coardă A Unui Cerc Cu Raza De 5 Cm Are Lungimea De 8 Cm. Aflaţi Distanţa De La Centrul Cercului La Coardă. VA ROG MUULT
Un acvariu are Forma De Paralelipiped Dreptunghic cu Lungimea De 0 ,65 M , Latimea de 4,5 Dm Si Inaltimea De 35 Cm . Cati Litri de Apa Incap In Acvariu ?
Explicati In 5 Randuri, Semnificatia Versurilor: '' Si Adanc MaExplicati In 5 Randuri, Semnificatia Versurilor: '' Si Adanc Ma Zdruncina/ Coltul toamnei Reci
De Pe Trei Loturi S-au Recoltat 3084 Kg De Cartofi. De Pe Primul Lot S-au Recoltat 786 Kg, De Pe Al Doilea Cu 548 Kg Mai Mult.Cate Kg De Cartofi S-au Recoltat