RO Study
👤
Andradabeatricea
Andradabeatricea
20-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Si e ) 15 5/6 = si f) 10 5/23
Răspuns :
Pisicutzapisi
Pisicutzapisi
20-11-2017
Sper ca înțelegi ce am scris și cum am făcut. Succes in continuare! Îmi dai coroana ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Putem Scrimba La Adunarea ''5+5+5=580'' In Cat Sa Ne Dea Rezultatul Corect ?
Cum Fac Diferenta Dintre Adverb Si Adjectiv ? Am Gasit Intr-o Carte "El Scrie Frumos" Frumos E Adverb...eu Credeam Ca E Adjectiv
O populatie De Bacterii Se Dubleaza La Fiecare Ora A Zilei Si Se Injumatațește La Fiecare Ora Din Noapte.Se Considera Ziua De 13 Ore Si Noaptea De 11 Ore.De Câ
Maşina ACELORA Imi Place casele LOR Imi Plac jucaria LUI Imi Place ce Functie Sintactica Si Val.morfologica Au Cuvintele Scrise Cu Litera Mare?
Definiti-mi Si Mie Va Rog Aceste Genuri : Nuvela , Fabula , Pastelul, Basmul Si Schita
Am Si Eu Nevoie De O Compunere Cu O Intamplare La Un Muzeu Unde Sunt Prezente Si Reperele Spatio-temporale.....plzz
Succes Celor Care Dau Maine Examenul La Romana. Si Eu O Sa-l Dau! Sper Sa Fie Ceva Simplu! Bafta! :)
Valoarea Morfologica Pentru Cuvintele subliniate din Propozitia : "Muntii Apuseni Sunt Munti Tineri,de Incretire, Formati In Orogeneza...."
Bună !Vreau Să Îmi Spuneţi :- Un Multiplu Al Numărului 17- Al Cui Divizor Este Numărul 8- Divizorii Proprii Ai Numărului .... Sunt 2 Şi 3- Multiplii Lui 15, Mai
Imi Puteti Da Un Model De Caraterizare A unui Personaj ?