RO Study
👤
Inan002
Inan002
19-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex:1 de la rețineți!!!!!
Răspuns :
Farcasana11
Farcasana11
19-11-2017
punctele de suspensie inlocuiesc cuvintele si ce urmeaza in incontinuare
Answer Link
Miauu05
Miauu05
19-11-2017
la punctul a sa folosit punctele de suspensie deoarece sa facut o pauza in vorbire iar la al doilea alineat fiindca era o intrebare la punctul b sau folosit punctele de suspensie deoarece sa facut o pauza in momentul vorbirii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Ma Puteti Ajuta La Aceasta Integrala...? \int\limits^1_0 { \frac{1+ X^{2} }{1+ X^{2} + X^{4} } } \, Dx Am Incercat Sa O Desfac Insa Nu-mi Iasa...
Selecteaza Un Adjectiv In Cazul Genitiv Si Un Verb La Diateza Pasiva Din Textul:dau Coroana Repede Va Roog!
Hello . Poate Cineva Sa Imi Spuna Ce Inseamna Primul Semn ? Multumesc !
Precizați Rolul Verbelor Aflate La Timpul Perfect Compus
Explica Utilizarea A Doua Semne Grafice De Punctuatie Din Fragmentul:-Eu Am Facut Barca! Altfel, Cum Am Fit Ajuns La Stands Iadului? Se Grabi Albert
Doar Un Subpunct Sa Vad Cum Se Rezolva Va Rog Mult!
What Are Your Strengths In Public Speaking? What Areas Would You Like To Improve? Do You Have Any Fears Or Anxieties When It Comes To Presenting In Front Of An
Determinați Toate Numerele Naturale Care Împărțite La Opt Dau Contul Cinci Și Restul Unui Număr Impar
Determinați Toate Numerele Naturale Care Împărțite La Opt Dau Contul Cinci Și Restul Unui Număr Impar
Cel Mai Mare Număr Întreg Negativ De Doua Cifre Este: Am Nevoie De Ajutor Dau Coroana