RO Study
👤
Maai
Maai
19-11-2017
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu ajutandu-i
Răspuns :
Eduardberdagaozhbcw
Eduardberdagaozhbcw
19-11-2017
Ajutandu-i sa schimbe mobila, mi-am lovit piciorul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Citeste De La Tastatura Un Text Cu Cel Mult 100 De Caractere (doar Litere Ale Alfabetului Englez Si Spatii). Construiti Si Apoi Afisati Pe Ecran Sirul De Car
Determina Numerele Naturale De Trei Cifre Care Se Împart Exact La 5 Si Au Suma Numerelor Reprezentate De Cifrele Lor 17
Gaseste Sinonime Pt Cuvintele :a Nascoci,navod, Vapor,natiune
1. Paranteza Patrata 1.996 Impartit 2 - 455 Impartit 7 + ( 11 X 63 X 9 - 4 X 5 X 13 ) Paranteza Patrata Impartit 10 + 6 X 100= 2. ( 0 + 123 - 123 Impartit 3 )
3×x-203=x+2003Cât Mai Repede
REPEDE CINE MĂ POATE AJUTA LA GRILA ACEASTA? DAU COROANA!!
Din Propoziție : Subliniază Ortogramelr Si Incercuieste Cuvantul Pereche . Scrie (spune )cuvintele Din Care Sunt Alcătuită Ortogramele Întâlnite . Ce Inseamna C
1. La Scoala ,profesoara Ii Leaga Lui Jamie Mana Stanga ,oblingandu-l Sa Scrie Cu Mana Dreapta . O Face Pentru Ca A Fi Stangaci ,crede Ea ,e Semnul Diavolului .
Mă Gândesc La Un Număr Îl Înmulțesc Cu 3,ii Adaug Cel Mai Mare Număr Par De Trei Cifre Distincte ,și Obtin Succesorul Lui 991. La Ce Numar Mam Gandit?
Produsul A 2010 Nr. Naturale Este Egal Cu 18.Aflați Suma Minimă A Acestor Nr. Naturale. Vă Rog Ajutati-mă!