RO Study
👤
Ewalin
Ewalin
10-01-2015
Matematică
a fost răspuns
Rezolvarea la Ma 3√5+√5/2 va rog!!!!!
Răspuns :
Mikigabi22gabi
Mikigabi22gabi
10-01-2015
Ma=3√5+5√2 supra 2 ..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ariile A Trei Parcele De Teren Se Afla In Rapoartele 2 Intregi Si 3 Pe 4, 1 Intreb Si 5 Pe 6, 1 Intreg Si 3 Pe 8.Se Stie Ca De Pe Prima Parcela Recolta Stransa
Imi Mai Puteti Lasa Va Rog, O Caracterizare A Victoriei Lipan,din Romanul Baltagul? Am Primit Una,dar Este Prea Scurta.Am Completat Si Eu,dar Nu Prea Am Idei. P
Afla Pe A,b Si C Daca:a+2xb+2xc=17
Posez Des Questions A Votre Camarade Pour Savoir: sa Tailleson Poidsson Numero De Telephonela Date De Sa Naissancele Nombre Des Repas Par Jour
Suma A 3 Nr Este 27.daca Din Fiecare Nr Se Scade Acelasi Numar,se Obtin Numerele 7,2 Si 9.care Sunt Cele Trei Nr?
Marind Cu 2600 Dublul Unui Numar Obtinem Un Numar Cu 5.600 Mai Mare Decat Numarul Initial.Sa Se Determine Numarul
Ariile A Trei Parcele De Teren Se Afla In Rapoartele 2 Intregi Si 3 Pe 4, 1 Intreb Si 5 Pe 6, 1 Intreg Si 3 Pe 8.Se Stie Ca De Pe Prima Parcela Recolta Stransa
Trei Copii Au Primit Impreuna 22 Lei ,primul Si Al2lea Au Primit Impreuna 120% Din Cat A Primit Al3lea Iar Al2lea A Primit 25% Din Cat Au Primit Primul Si Al3le
Enumeraţi Patru Alimente Cu Conţinut Ridicat De Fier.
Care Este Masa De Solutie De Hno3 De Concentratie 8M Si Densitate 1.25m/ml Care Se Poate Obtine Din 252 G De Hno3 Pur/