RO Study
👤
Niss
Niss
18-11-2017
Chimie
a fost răspuns
Dau coroana si puncte multe VA ROGGG MULTTTTT
Răspuns :
RD95
RD95
18-11-2017
Cu + 2 AgNO3 = Cu(NO3)2 + 2 Ag
M Cu =64 g/mol
M AgNO3 = 170 g/mol
64 g Cu......2*170 g AgNO3
0,32 g Cu..............x
x = 1,7 g AgNO3
c = md*100/ms
ms = md*100/c = 1,7/17 * 100 = 10 g soluție
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Gina,adela Si George Au Impreuna 99 Cartii.cate Carti Are Fiecare,daca Adela Are De2 Ori Mai Multe Decat Gina,iar George Are De 2 Ori Mai Multe Decat Gina Si
1 Precizeaza Valorile Morfologige Ale Cuvantului Ei In Urmatorul Fragment: Ii Cunosc Pe Toti Si Mi-e Sila De Ei...... Ei Bine, Principiul Unui Stat Este Virtute
Explică Noţiunele : vamă regulament Organic putere Executivă
Trei Muncitori Primesc,pentru O Lucrare,suma De 1740 De Lei.Aceasta Suma Se Imparte Intre Ei,direct Proportional Cu Numarul De Ore Lucrate.Daca Primul A Lucrat
Maria Are 45 Nuci Iar Ea Da Surori Ei O Jumatate Din Ele Cate Nuci Are Maria
Identifca Adjectivele Din Exemplele De Mai Jos Si Indica Gradul Lor De Comparatie. A]''Aceasta Casa Este Incongiurata Cu O Padure Deasa Si Inalta
O Prisma Triunghiulara Regulata Abca'b'c' Are Aria Totala 72 Radical Din 3 Cm Si Aria Laterala 54 Radical Din 3 Cm .calcuclati: Latura,inaltimea, Masura Unghiul
Care Sunt Cele 4 Categorii De Verbe Care De Obicei Nu Se Folosesc La Forma Continua? Va Rog, Nu Am Fost La Clasa Si Din Lectie Nu Imi Dau Seama. URGENT
Calculați Cantitatea De Oxigen Cuprinsa In: a) 280g Ca O b) 168g K OH c) 392g H2 SO4 D) 2400g FE2 (SO4) 3
Diametrul Unui Cerc Este4m.Lungimea Razei Cercului Este...?