RO Study
👤
Anna1234512
Anna1234512
18-11-2017
Fizică
a fost răspuns
Pls ajutatima macar la cateva
Răspuns :
Natalia8782
Natalia8782
18-11-2017
2) da.
5) este in repaus fata de sofer
Este iniscare fata de pamant.
Unele nu stiu iar altele nu le vad...
Sper totusi ca te-am ajutat cu ceva....
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Paine Costa Cat 3 Cornuri , Iar Doua Paini Si 4 Cornuri Costa 10lei . Cati Lei A Platit Raluca Daca A Cumparat 3paini Si 5 Cornuri ?
O Compunere La Care Participa Personaje Incuvantatoare Adicapot Fi (animale,obiecte,plante) In Care Sa Ilustrezi Un Proverb Romanesc.Va Rog Repede
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 24de Metri.Aflati Toate Posibilitatiile Stiind Ca L Si L Sunt Exprimate In Metri
Selectează O Repetiție Și Explica-i Semnificația Intr-un Text De 3-4 Rânduri ajutor
Costel Are Vinerea 3 Ore De Curs .Daca Drumul Spre Scola Dureaza O Jumatate De Ora Si Pleaca La Scola La Ora 7 Si 30 De Minute ,la Ce Ora Se Inapoiaza?
Da-ti Cate Un Exemplu De Un Animal Speficific Fiecarei Zone 1700m - _______ 1100m - __________ 600m -_______ 0-200m -______
Sa Se Afle Ziteza Biciclistului Stind Ca Forta De Tracțiunie Este 210Nsi Caz In Timpde5m Acest Efectueaza Un Lucru Mecanic 378Kg
How Many Jobs Can You Find For Each Work Place? A Post Office, A Factory, A Hotel, An Office, A Supermarket,a School, A Teacher, A Worker, A Manager, A Clerk, A
Dacă A Si B Sunt Direct Proporțională Cu 2si 3, Iar A=6,atunci B=
Vă Rog Ajutați-mă La Exercitile 1,2,3,4,5,6,7,8 (toate Înafară De 9)