RO Study
👤
AndreiMaxim
AndreiMaxim
18-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutor. Clasa a noua
Răspuns :
Flaviuscezar
Flaviuscezar
19-11-2017
ACB/P(A)C(B)= CB/PCPB=B/P•PB= 1/P•P= 1/P la puterea 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Comentare Titlului Poeziei Primavara De Stefen Octavian Iosif
Care Dintre Urmatoarele Cuvinte Sunt Adjective :pustie , Lumea , Adormita , Lampile , Stinse , Ascunse , Mari , Mata , Aceasta , Strada , Bizari , Nici O Casa ,
Vreau Si Eu Un Algoritm Pentru:Determinati Primii N Termeni Ai Sirului:1,4,7,10,13,unde Primul Termen Este Cunoscut.
Buna Dragii Mei Am Mare Nevoie De Ajutorul Vostru Am De Facut La Romana O Tema Cu O Povestire Proprie Despre Noroc Si Ghinion Am Invatat Lectia (Doua Loturi ) T
Cn Ma Ajuta Si Pe Mn La Aceste Exercitii??Sa Se Arate Ca Urm Ec. Au Solutii In Intervalul Dat 1) X La A 3a+x La A 2a-1=0 , I=(-infinit;+infinit)2) -x La A 3a -7
Apotema Piramidei Patrulatere SMNPQ?
Buna ! 1) Care Este Morala Fabulei Bivolul Si Cotofana ?2)Ce Moduri De Expunere Contine Textul,,bivolul Si Cotofana,,?puteti Si Cu Google!
Din Secmentele AB=2 Cm,BC=3cm,CD=4CM,SIde=5cm,construieste O Linie Franta deschisa.Uneste A Cu E .Ce Ai Optinut? Asta Este Problema Ma Puteti Ajuta ? Va Rog Cat
Morumetii Volumul 1 Cate Parti Are.
Faceti Propoziti In Care Adjectivele Urmatoarele Sa Indeplineasca Urmatoarele Cerinte : Salbatic= Acuzativ , Atribut AdjectivalFrumos=Dativ , Atribut Adjectival