RO Study
👤
Anafrumoasa2
Anafrumoasa2
18-11-2017
Matematică
a fost răspuns
dau corona urgent va rog
Răspuns :
Rebeca4456
Rebeca4456
18-11-2017
Sper ca te-am ajutat ....
Answer Link
Q2k17
Q2k17
18-11-2017
1.
a.2;4
b.5
f.2;5;10
g.21
2.
a.2
b.3
f.13
g.7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG FRUMOS In Parcul Aventura Se Aflau Fetite, Baieti Si Adulti. Numarul Adultilor Este Un Sfert Din Numarul Total De Persoane. O Treime Din Rest Sunt Fete,
Give A Question For This Answer : The Computer Can Understand The Instructions Very Quickly
Am Si Eu Un Exercitiu : Put The Verbs Into The Present Perfect Or The Past Simple . How Long ................... (Sally/live) In New York For ?
Documenteaza-te Si Realizează O Descriere Științifică A Unei Flori De Primăvara De 10-15 Rânduri.Urgent.Va Multumesc.
Poate Cineva Să Îmi Explice Cum Să Rezolv Un Exercițiu Cu Indirect Proporționale? Mulțumesc Anticipat. ☺
SCRIE O COMPUNERE CU TITLUL:''CHITARA IN SUFLETUL MEU'',IN CARE SA VA EXPUNETI SENTIMENTELE DE DRAGOSTE PENTRU MUZICA SI PENTRU DRAGOSTEA DE A CANTA LA CHITARA.
Dupa Ce A Fost Premiat Cu 12% Din Salariul Lunar, Un Muncitor A Primit La Sfârșitul Lunii 4200 Um ( Unități Monetare ). Aflați Salariul Lunar Al Muncitorului
Daca 40 De Caiete Si 70 De Creioane Costa 108 Lei,iar30 De Caiete Si 18 Creioane Costa 53,40lei,sa Se Afle Pretul Unui Caiet Si Pretul Unui Creion.
Ce Inseamna Full Name Si Username
O Compunere Cu Titlul In Padurea De Langa Rau In Care Sa Folosesti Interjecti Simple Si Compus Care Exprima : -Stari Sufletesti ;Senzati;Manifestari De Vointa;R