RO Study
👤
Bebek
Bebek
18-11-2017
Limba română
a fost răspuns
transcrie 2 cuv din campul semantic al textului
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-11-2017
scriere....
cuvinte...autor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Mă Poate Ajuta
1.Precizează Funcția Sintactică A Verbelor La Infinitiv Din Enunțurile Date: N-am Putut Aştepta, Fiindcă A Sta În Frig Este Pentru Mine Un Chin. M-am Gândit La
Aratati Ca Numarul A=3ab+5a+b2 Este Divizibil Cu 11
Un Cuvant Format Prin Conversiune Si Compunere Din Textul Dat.Va Rooogg Ajutati Ma!!!!!Dau CORONA!!!!
.Sa Se Det Intensitatea Curentului Electric Prin Circuit Daca Intr Un Interval De Timp De 1 Min S Au Depus La Catod 15 G Cupru Dintr O Solutie De CuSO4; A Cu=6
Scrie Expresiile Printr-un Exerciţiu Cu Parantezăapoi Calculează . A De Câte Ori Este Mai Mare Suma Numerelor 387 Şi 613 Faţă De Diferenţa Numerelor 3466 Şi 336
Rotunjeste La Zeci,sute Si Mii Numarul 2549
După Ce A Citit Jumătate Din Paginile Unei Cărți, Sebastian A Observat Că A Ajuns La Pagina 36 Câte Pagini Are Cartea Pe Care O Citește Sebastian?
Să Se Afle Numărul Natural De Forma Axyz, Știind Că Sunt Îndeplinite Simultan Condițiile: A) Suma Cifrelor Este Egală Cu 26 B) Fiecare Cifră Este Cu 1 Mai Mare
In Urmatoarea Reactie La Echiliru Concentratiile Subtantelor Sunt:[A]=2M,[B]=2M,[C]=2M,[D]=1M . Care Este Valoarea Constantei De Echilibru In Raport Cu Concentr