RO Study
👤
06785342654i
06785342654i
17-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex 4 ma ajutati va rog?
Răspuns :
ScoalaPentruViitor
ScoalaPentruViitor
17-11-2017
Multimile nu au numere care se repeta deci .. prin urmare,multimile A si E sunt complet corecte!
A = {0,1,2,3}
E = {b,c,a}
Spor la teme ;)
Sper ca ai inteles :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR AJUTOR AJUTOR!!!!AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT VĂ ROG AJUTOR!!!!exercițiul 1exercițiul 2exercițiul 3
Read And Listen. Answer questions. the 1 Who Is Damien Writing To? 2 Why Is He Writing To Them? 3 DWhat Examples Of Formal language Does He Use? Dau Coroana Rep
O Caracteristica A Literaturi Lui Ion Minulescu.
Ce F.s Are Aici Cine?Stiu Cu Cine Au Plecat.
Cu Segmente Vrg. Cine Rezolva Corect Primește Coroana
Trei Fotbaliști Parcurg Drumul De La Școală Până La Stadion În 30 Min. În Cîte Minute Va Parcurge Același Drum Un Singur Fotbalist.
Calculațicantitatea De Zahăr Care Trebuie Adăugată În 200 G Soluție Cu Concentrația De15 % Pentru A Obține O Soluție Cu Concentrația 20 %. Notam Cu X=cantitatea
Niste Probleme Cu Concentrația Procentuală,dar Sa Fie Rezolvate Cu Regula De Trei Simplă Macar 2-3 Am Nevoie De Ajutor Urgent
Ajutor In C++Crecază Fişierul Text Max. Txt, În Care Se Vor Copia Acele Lini Ale Fisierului De Intrare Date.in Cu N Lini Si M Coloane Care Pe Poziţia M (adică Î
5. Calculează: A) Un Sfert Din 40 B) O Treime Din 18 C) O Cincime Din 10 D) O Doime Din 22 E) Două Pătrimi Din 32 F) O Șesime Din 24 VA ROOOOOGGGG AJ