RO Study
👤
Petr3
Petr3
15-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte cu sufixele ică iță aş uță
Răspuns :
Ignitedflames
Ignitedflames
15-11-2017
ica - floricica
ita-portita
as-fluturas
uta-casuta
toate sunt sufixe diminutivale. succes!
Answer Link
Maya1311
Maya1311
15-11-2017
mamică , măiculiţă , iepuraș , maimuţă.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Explicatimi Si Mie Clar Cum Se Scad Radical De Genu Ista 8√60-2√135
Cum Sa Aflu Perimetrul Drebtrungiului?
Hei! Puteti Sa Imi Spuneti Mai Multe Despre "Densitatea Substantelor"-fizica.Sa Ma Lamuriti In Legatura Cu Acest Subiect, Pentru Ca Nu Prea Inteleg.. :) Merci A
Scrie Nr. Formate Din Sute ,zeci Si Unitati Care Indeplinesc, Pe Rand, Conditiile: a) Este Cel Mai Mare Nr. Care Are Suma Cifrelor 8. b) Este Cel Mai Mic Nr.
Se Da Sirul Transformarilor:C-> CO2-> CaCO3sa Se Scrie Ecuatiile Reactiilor Chimice Corespunzatoare Transformarilor Si Sa Se Calculeze Numarul De moli De
Alcatuiti Enunturi Cu Urmatoare Cuvinte : Bolta ,sublim, Colosal, Orizont, Vestit , Glorie . Cu Bolta Am Facut Dar Cu Restu Nu Imi Vine Nici O Idee :( ! Help Me
Am Doua Probleme De Clasa A2 A; Cate Cifre Se Folosesc Pentru Scrierea Numerelor De La 250 Pana La 300,cate Cifre Se Folosesc Din Fiecare? Si A Doua Problema:
Cum Se Formuleaza O Opinie In Legatura Cu Un Text? Vreau Formule De Inceput, De Sfarsit, Chestii De Genul Acesta, Nu Exemple Pe Baza Unui Text.
Vreau Sa Mi Se Faca, Daca Poate Cineva, O Introducere Cat Mai Scuta Si Concisa In Informatica (in Special Programare). Cam Ce Inseamna Si Cum Se Leaga De Matema
Scrieti Numarul Real 4x+5y Ca:a) Suma De Doua Numere Reale Oarecareb) Suma De Trei Numere Reale Oarecarec) Diferenta De Doua Numere Reale Oarecare