RO Study
👤
Sanduelvis1
Sanduelvis1
15-11-2017
Limba română
a fost răspuns
o fpta de care sunteti mandri
Răspuns :
Petrapetruta
Petrapetruta
15-11-2017
O faptă de care sunt mândră sunt: de momentele frumoase.
Answer Link
Lolita200613
Lolita200613
15-11-2017
O fapta de care sunt mandra este ca acum câteva luni am salvat un porumbel înainte sa fie mâncat de câine.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Frați Au Primit Impreuna 130 Lei. După Ce Primul A Cheltuit Două Treimi Din Partea Sa, Al Doilea A Cheltuit 75% Din Partea Sa, Iar Al Treilea A Cheltuit 4
Scriti-mi Varog Pe Baza Operei Tinerete Fara Batrinete Si Viata Fara De Moarte Personajele Operei ; Tipul De Personaj(pozitiv\negativ, Real\fantastic, Principal
În Timpul Unei Expirații Normale Diafragma Se............. Iar Presiunea Aerului Din Plămâni.........
Luca Ii Spune Lui Toma Ca, Daca Ii Va Da 1700 De Lei Din Banii Sai, Atunci El Va Avea De 5 Ori Mai Multi Bani Decat Toma. Toma Ii Spune Lui Luca Ca, Daca Ii Va
Tîrgurile Geto-dace Au Fost Unificate Pentru Prima Dată În Sec 1 Î.H., De Catre..Burebista,Decebal,Dominitian Sau Duras
Scrieti-mi Varog Pe Baza Operei "tinerete Fara Batrinete Si Viata Fara De Moarte" De P. Ispirescu
Într - Un Atelier S- Au Realizat Ceasuri Mari ,mijloci Și Mici , În Total 79de Bucăți .Dintre Acestea 32 Ceasuri Era Mici , Cu 10 Mai Multe Erau Mijloci , Iar R
Tîrgurile Geto-dace Au Fost Unificate Pentru Prima Dată În Sec 1 Î.H., De Catre..Burebista,Decebal,Dominitian Sau Duras
√x-1=2 Vreau Rezolvare
Aratati Ca Sin(a+b)=1 Daca Stim Ca Sin A + Cos A=sin B+ Cos B