RO Study
👤
Loredana133
Loredana133
15-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Nenea____________________ are noua oi
Răspuns :
Danescu
Danescu
15-11-2017
Nenea Costache are noua oi.
Answer Link
Аноним
Аноним
15-11-2017
Nenea Costache e cioban si are noua oi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati-mi Si Mie Un Cuvant Care Incepe Cu T Care Sa Reprezinte Anotimpul Toamna Va Roooooooog
1. Rezultatul Calculului 5/4 - 2/3 Este... 2.Rezultatul Calculuiu 21/38 : 7/2 Este 3.Dacă 5/2 • X = 125/18 Atunci X Este Egal Cu... 4.Calculați 4/5+3/2•2/9 b)
Suma A Trei Numere Naturale Este 1 000 . Stiind Ca Primul Este Un Sfert Din Al Doilea , Iar Al Treilea Este Cat Primele Doua La Un Loc , Afla Cele Trei Numere
Salut Am Si Eu O Intrebare. ex 3 determinati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 16,24.40
Bunaaa ma Poate Ajuta Si Me Mine Cineva Va Roog? am Nevoie De Cap. Lucerna, Canita Si Miezul De Paine Din CARTEA MORCOVEATA
Suma A Doua Numere Este 18. Produsul Lor Este Maxim. Calculati Numerele.
6. Suma A Doua Numere Naturale Este 369.Aflati Cele Doua Numere Stiind Ca Unul Din Ele Este Egal Cu Dublul Celuilant. dau 11 Pt Si Coronita Pentru Un Raspuns C
Puteti Sa Ma Ajutati La Ex Gasiti Numerele Naturale Cu Proprietate A41b:10.Peste A41b Este Bara.
Modulul Numarului Real Pozitiv A Este ..... Si Se Noteaza Modul Din A =........,iar Modulul Numarului Negativ A Este ......si Se Noteaza Cu Modul Din A =......
Alcatuieste 3 Enunturi Despre Primavara In Care Un Substantiv Sa Fie Insotit De 2 Adjective