RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2017
Engleza
a fost răspuns
Vă Rog frumos . Este Urgent
Decât punctul D
Răspuns :
M1mi
M1mi
15-11-2017
They were standing at one of the tables
She was wearing a dress
He was wearing a black suit
Primele trei sunt astea, celelalte nu stiu. Tu nu ai pozat toata foaia si nu pot sa-ti dau raspunsurile complete.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau 2 Exerciții Rezolvate Cu Toți Pașii De Fracții Zecimale Ca Să Știu Cum Se Rezolvă
3. Alege Un Oraș Din Țară Pe Care Vrei Să-l Vizitezi. Caută Pe Internet 5 Locuri De Cazare În Acest Oraş Şi Reali- Zează Un Tabel În Care Să Prezinți: Numele Ho
O Grădină Dreptunghiulară Trebuie Îngrădită Este Nevoie De 10 Stâlpi Care Se Pun Din 5 Dm În Cinci Este Nevoie De 10 Stâlpi În 5 Dm Află Perimetrul Lungimea Și
1,2(6):19-0,0(6) Am Nevoie Repde De Un Raspuns. Multumesc!
Identifică Adejectivele Care Nu Pot Gradele De Comparație Din Seria: Mic,frumos,optim, Dulce, Superior, Viu, Intelgient, Mort, Perfect, Maxim Acvatic, Inferior,
O Compunere Cu Titlul Glasu Paduri
Să Se Afle Toate Perechile De Numere Întregi Pozitive (x, K) Care Satisfac Ecuația:[tex] {x}^{2} - 7 = {2}^{k} [/tex]
-42. In Triunghiul ABC Se Duce Bisectoarea BD A Unghiului ABC, D Aparține AC, Iar Prin D Se Duc paralelele DM || BC, M Aparține AB Şi DN || AB, N Aparține BC. P
La Ce Intrebare Raspunde Complementul Posesiv? Am Cautat Si Nu Am Gasit NicaieriVa Rog Ajutati-ma!
Cuvânt Format Din C+v+c+v+v+c+v?