RO Study
👤
Bia350
Bia350
15-11-2017
Matematică
a fost răspuns
vă rog ex 1 dau coroana
Răspuns :
Mariucabalan12oyxshq
Mariucabalan12oyxshq
15-11-2017
pe b) nu știu să îl fac .. sper că te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Includeți Cuvântul Colț In 3 Enunțurile Demonstrând Diferența Lui De Sens
Precizeaza Cazul Si Functia Sintatica Al Substantivelor Din Enuntul"Romanul Meu Va Fi Un Roman Cu Eroi Ciudati".
Dacă A+b = 6 Și A* B = 1Calculați A^2 + B^2 A^3 + B^3 A^4 + B^4 A - BDacă A + B = 4 Și A^3 + B^3 = 52Calculați A^2 + B^2Dacă A - B = 2 Și A * B = 2Calculați A^
3 Asociază Numele Arborilor Cu Forma de Relief Unde Aceştia Cresc De Obicei. • Brad ● • Stejar • Fag • Câmpie • Deal • Munte
Va Rog….dau Coronița!!! Mirela Şi Fratele Ei Au Economisit 28 Lei. După Ce Fiecare Copil A Cheltuit Câte 4 Lei,Mirelei I-au Rămas 14 Lei. Câţi Lei A Avut Fieca
Aflați Aria Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De 12 Com.
Stai De Vorbă Cu Prietenii De La Bloc.Ei Vor Să Știe Ce Este Cronologia. Explică Și După Ce Te Informezi Scrie Explicația Pe Spațiul Marcat.va Rog!!repedee!
Reprezentați Pe Axa Numerelor Punctele A10, B80, C70, D40, E100, F30, G60. Cum Veți Lua Unitatea De Măsură De Măsură Pentru A Realiza Desenul. Dau Corona+câteva
În Figura Alaturata Este Reprezentat Patratul ABCD Cu AB=6 Cm Și Triunghiul Echilateral BPQ, Unde Punctele P Și Q Se Afla Pe Dreapta DC. VA ROG E URGENT
Cel Mai Mare Si Mai Activ Vulcandin Lume Se Afla Pe Insulele Hawaii. In Componenta Produselor Vulcanice Eliminate Intra Mai Multe Substante Chimice ;so2,co,sio2