RO Study
👤
Larisa044
Larisa044
15-11-2017
Istorie
a fost răspuns
Cauza revolutiei de la 1848 in austria
Răspuns :
Aditacu
Aditacu
15-11-2017
cauzaa razboiului erau englezi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Compara Fractiile Cu Numitorii Egali?
M-am Gandit La Un Numar Din Care Am Scazut 18 Apoi Am Adunat La Diferenta 13 Si Am Obtinut Un Numar Cu 11 Mai Mare Decat 16. La Ce Numar M-am Gandit?
Raza Cercului Circumscris Unui Triunghi Echilateral Este Mai Mare Decat Raza Cercului Inscris In Acelasi Triunghi.adevarat Sau Fals?
Imi Poate Spune Cineva Un Dialog Intre Dunare Si Olt Cu Toate Timpurile Verbale?
Suma A Dpoua Numere Nat Este 32. Impartind Numarul Cel Mare La Cel Mic Obtinem Catul 5 Si Trestul 2 . Numarul Mai Mic Este Egal Cu ?
Raspunde La Urmatoarele Întrebari Dupa Ce Citesti Textul De Mai Jos: 1.What Do They Envy City People For? 2.Why Do Country People Go To The City? 3.Why Are They
Buna Imi Puteti Spune Si Mie Consecintele Retragerii Aureliene Va Rog Nu Imi Dati Saituri
Mama,tata,fiul Si Fiicaau Impreuna 184 De Ani. Aflati Cati Aniare Fiecare Stiind Ca: Mama Are Cu 5 Ani Mai Putin Decat Tatal,mama Are De Doua Ori Plus 2 Ani Var
Rezolvati-mi Si Mie Exercitul Acesta Trebuie Sa ,scrieti Ce Parte De Vorbire Este Si Ce Numar Are Singural Sau Plural: cartile= automobil= jocuri= crose= bucate
Coroana !! In Triunghiul ABC Cu M(BAC)=90 , AB=AC , AD_|_BC , D Apartine BC Si E Apartine AC Astfec Incat ABE≡CBE a)Aflati M(,ACF) Unde AD Intersectat Cu BE =