RO Study
👤
Bia386
Bia386
14-11-2017
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna fat în engleza? ?
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
14-11-2017
fat înseamnă gras
----
Answer Link
DemonBolt
DemonBolt
14-11-2017
Fat inseamna "gras" in romana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna...ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Rezolvarea Acestor 2 Subpuncte De La Urmatoarea Pb In C Sunteti Proprietarul Unei Firme De Transport Si Doriti Sa Scr
1. Într-un Coş Erau: ANA Ia Au Rămas 10 Câte Fructe Au Rămas În Total? TESTUL 11 Erau 6 10p. Cu Cât Este Mai Mare Numărul De Nuci Rămas Față De Numărul Perelor
Ex Ăsta Vă Rog… Am Nevoie De Rezolvare Completă.
Scrie Cuvintele Cu Înțeles Asemănător Celor De Mai Jos:Strălucitoare Delicate Regte A Hotărât A Pierit Domnea.
Buna...ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Rezolvarea Acestor 2 Subpuncte De La Urmatoarea Pb In C Sunteti Proprietarul Unei Firme De Transport Si Doriti Sa Scr
Ex Ăsta Vă Rog… Am Nevoie De Rezolvare Completă.
Fie Numarul B= (-3+6)-(-1-4)+(-5+1). Modulul Nr. B Este Egal Cu: a) -4 b) 4 c) 0
Buna! Va Rogg Ajutati-ma Rapiddd. Dau Coroana. Si Inimi. Mai Am Intrebari De Genul Pe Profilul Meu. REZOLVARE COMPLETĂ
Buna! Va Rogg Ajutati-ma Rapiddd. Dau Coroana. Si Inimi. Mai Am Intrebari De Genul Pe Profilul Meu. REZOLVARE COMPLETĂ
In Vacantă Dana A Adumat De Pe Plaja Cochilii De Melci. Daca Pune Câte 7 Cochilii Într-o Cutie, Completeaza Cu Doua Cutii Mai Mult Decât Daca Le-ar Aseza Cate 5