RO Study
👤
Miref1
Miref1
14-11-2017
Informatică
a fost răspuns
Vă rog urgent , dau coroana
Răspuns :
Helpme31
Helpme31
14-11-2017
camera web la unitate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Radical1440 - 4 Radical2 * ( Radical180 - 3 Radical8) =
Cimpul Lexical Al Cuvintului ,,Dragoste'' (ex.3 Pag. 107 Clasa IX-a ) Acolo Scrie Asa ,,Scrieti O Lista De Cuvinte , Care S-ar Asocia In Viziunea Dvs. Cu Dragos
O Probă De Carbonat De Calciu Se Descompune Termic (se Consideră Impurităţile Din Probăstabile La Temperatură). Calculaţi Puritatea Probei Dacă Masa Acesteia Sc
Acelasi Capodastru Poate Merge Si Pe Chitara Clasica Si Pe Electro-acustica?eu Am O Chitara Clasica Ceva Mai Mica Decat Marimea Normala(cred Ca E 3/4) Si De Ziu
Impartind Numerele 76 Si 93 La Acelasi Numar Natural De O Cifra, Obtinem Resturile 1, Respectiv 3. Aflati Impartitorul.Ma Puteti Ajuta Va Rog??
Scrieti Câte 3 Exerciții De Împărţire Care Dau Catul 0
Suma A Doua Numere Este 65 Adica Cu 13 Mai Maredecat Cel Mai Mare Dintre Ele.Care Sunt Cele Doua Numere?
Ania Priveste Pe Geam Si Observa Ca A Inceput Sa Ninga.De Bucurie Incearca Sa Numere Fulgi 1,2,3...,33.Cand Sa Continue A Intrat Si Fratele Ei In Camera Sa-i S
Rezolva Problema Prin Metoda Figurativa,apoi Prin Ecuatie. O Cravata Este De 3 Ori Mai Ieftina Decit O Camasa,iar Camasa Este Cu 160 Lei Mai Scumpa Decit Cravat
Calculati:√3/2+4/4+5/6+6/8+...+100/196-(1+1/2+1/3+1/4+...+1/98) ( Tot Sub Radical)./-linie De FractieVA ROG CALCULUL COMPLET