RO Study
👤
Elisuca11
Elisuca11
14-11-2017
Geografie
a fost răspuns
Pls help!!!Dau coroana!!
Răspuns :
Ccc20
Ccc20
14-11-2017
a=f
b =f
c=A Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Valoare Culturala Are Cartea Cu Apolodor De Gellu Naum Si Cu Ce As Putea Sa O Asociez?
2. Fie XOy Un Sistem De Axe Ortogonale. Reprezentați Punctele A(0, 2) ŞiB(-2,-1), Apoi Trasați Segmentul AB. Dau Coroanaa.
Cine Afla Mai Repede Ca Numar Se Ascunde Dupa Fiecare Fruct? ++=2.520 =++ =+ O Cincime Din = Trei Pătrimi Din = Șase Sasimi Din = 60
3. Determină Prin Ce Se Caracterizeaza Elementele Climatice Din Zona Naturala, Analizînd Hărţile Climatice Sau Climogra. Mele Alcătuite Independent (temperatu-
Imi Dau Batai De Cap Exercitiile Asteaaa.. EXERCITIUL 2B NU SE VEDE IN POZA: Integrala 2 Jos 3 Sus (x^3-1) F(x)dx
5 În Figura Alăturată, Punctul C Este Mijlocul Seg- Mentului AB, Cu AB = 6 Cm. Lungimea Segmen- Tului AC Este Egală Cu: A 3 Cm; B 3,5 Cm; C 4 Cm; D 6 Cm. .
Calculează Masa Sari Formate La Interacțiunea A 5.6g De Fier Cu Acid Clorhidric Urgent!!! Schema ...
Alcatuieste Un Enunt Imperativ In Care Substantivul"vara" Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Substantival Prepositional Si Un Enunt Interogativ In Care Pronu
8. Dimensiunile Unui Dreptunghi Se Exprimă (în Centimetri) Prin Numere Naturale Aria Sa Este De 36 Cm? Aflați Perimetrul Dreptunghiului. Găsiți Toate Soluțiile
Vreau Rezolvare Completa La Acest Exercițiu. Dau Coroana..