RO Study
👤
George2011
George2011
14-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Cate sunete are cuvantul rochie
Răspuns :
Szilard457oyqniw
Szilard457oyqniw
14-11-2017
Rochie
-6 litere
-5 sunete
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Compunere Narativa Despre O Intamplare Hazlie De Craciun!!! Va Rog!!! Sa Fie Aproape O Pagina.
Scrie Cate Un Cuvant Nou Cu Acelasi Sens Pt Cele Date Mai Jos Amanuntit_______ A Povestit______ Caraghios________ A Prescurta________ Ciudat______ Obosit______
Subliniază Cuvintele Din Lista De Mai Jos Care Trebuie Plasate Alfabetic Între Cele Două Cuvinte Din Aceasta Familial-fată -familiaritate,fan
Compunere Cu Titlul "craciunul În Familia Mea "cu Cuvintele :lumânări, Cozonac,miros De Brad,globulete,masa,biserica Și Colindatori.va Rog Frumos Ajutați-mă ☺
Mentioneaza Rolul Virgulei In Secventa : "Ei , Cat Am Mai Fost Si Eu Cu Ochi Buni."Ajutor !
Scrie Sub Forma De Fractie Numerele; Minus0,72 ; 5,36 ; 0,5 Si 3 In Perioada
În Desenul Alaturat AC Paralel DE. Calculati Aria Triunghiului ABC. Daca Se Cunoaste Ca AC=18cm, CD=8cm, DE=6cm.
Consideram O Piramida Triunghiulara Regulata VABC, Cu Inaltimea VO=1 Cm Si Latura Bazei AB=6. Determinati: a)Aria OBC B)Aria VBC C)m(unghi((vbc), (ABC)))
Realizeaza Acordul Dintre Substantivele Si Adjectivele Din Paranteze: Zapada (alb) Filme (plictisitor) Poveste (fantastic) Sarbatori (interesant) Coperte (vard
Daca 2bara Laterala Bara Sus X5x Atunci X Este Egal Cu