RO Study
👤
Sss19
Sss19
13-11-2017
Engleza
a fost răspuns
ce anseamna. the other tow astronautsjoined
Răspuns :
RaluSeby
RaluSeby
13-11-2017
Ceilalti doi astonauti s-au alaturat...
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Irinanemes666
Irinanemes666
13-11-2017
CEILALTI DOI ASTRONUTI SAU ALATURAT LOR.....(si cred ca voiai sa zici astronauts joined)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutaima Dau Corona
Cum Pot Să Setez Una Din Aceste 2 Poze De Profil "retro" În Contul Meu Brainly În Siteul Brainly. Am Atașat Poze Să Vezi:
Prezintă, În Două - Trei Enunţuri, O Caracteristică A Peisajului Din Primul Text, Ilustrând-o Cu O Secvenţă sugestivă.
Spuneti Daca Atomi De Carbon Sunt Primari Sau Secundari ,justificati Răspunsul Cu Completarea Pe Schema
1282919÷28929×3832929
Aflaţi Cel Mai Mare Număr Natural Care Împărțit La 27 Dă Câtul De Patru Ori Mai Mic Decât Restul.
Construiește În Scris Enunțuri În Care Prepozițiile Următoare Să Preceadă Pe Rând Un Atribut Și Un Complement Prepozițional . Despre . Pentru. La. Cu. De. Din.
Într-o Clasă Sunt Cu 5 Baieţi Mai Mult Decât Fete. Știind Că Fetele Reprezintă 75% Din Numărul Băieților Aflați Cate Fete Sunt
Completați Tabelul Şi Observaţi: Numărul 20 12 34 106 28 21 Ultima Cifră A Numărului 0 2 4 6 8 Numărul Se Divide Cu 2 Da Da
Creați Un Program Pascal Să Alte Divizorii Numărului. De Exemplu Pentru Numărul 6 Trebuie Să Fie Pe Consolă Cam Acesta: "Divizorii Numărului 6 Sunt 1, 2, 3 Și 6