RO Study
👤
Bossscorpion
Bossscorpion
13-11-2017
Limba română
a fost răspuns
care e rolul ariciului in natura???
Răspuns :
PisicutaPisi3
PisicutaPisi3
13-11-2017
Se hrăneste cu tot felul de daunatori care distrug culturile agricole (câteodată mai manaca si oua de la gaini, dar asta nu are importanta la întrebarea ta).
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca M Este Mijlocul Segmentului [AB],P Este Mijlocul Segmentului [AM] Si PM=7 Cm,atunci Determinati Lungimea Segmentului [AB]
Calculati A+b Si A-b In Fiecare Din Situatiile: a= 3√5+√2 b= 2√5-√2 A=4√3-2√6 B= 7√6 +√3 A=2√3 +3√5 + 5√7 B= 5√7 - 2√3
I-mi Puteti Compune Si Mie O Mica Poezie Despre Casa ?Plz
Cuvinte Prietene!poveste- Zapada- Ramuri- Geamuri-
Reduceti Termeni Asemenea :A)6xy-3xy-7xy+xy-2xy=
Daca X=3a+2b Si Y=2a+3b, Unde A,b∈N Si A>b, Aratati Ca (x+y)*(x-y) Divizibil Cu (a+b)*(a-b)
Scrie Epitete Potrivite Pentru Substantivele: *făină___________ *văi___________ *păduri__________. *flori___________
Un Dresor De Circ Experimentat Spala Un Elefant In 40 Min. Fiul Su Face Acelasi Lucru In 2 Ore. In Cit Timp Vor Spala Impreuna Dresorul Si Fiul 3 Elefanti?a) I
Un Automobil A Parcurs O Distanta In 3 Zile Astfel:in Prima Zi A Parcurs 7 supra 20 Din Drum,a 2a Zi A Parcurs 1 supra 5 Din Distanta Ramasa,iar A Treia Zi A Pa
Forumle De Calcul Prescurat:Cum Rezolv : (x Radical 5 + Radical 10) La 2 si O Explicatie Va Rog..