RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Ce lungime are planeta pământ
Răspuns :
HhajsodisjBzf
HhajsodisjBzf
13-11-2017
510.065.600 km patrati.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Expresie Metaforica Pentru Carte.E Urgent.
Imi Puteți Spune O Temă La Care Sa Ma Rezum? Am De Facut O Compunere Narativa In Care Sa Relatez O Intamplare Petrecuta Intr-o Zona Turistica.
Nu Va Suparati Dar Am Mai Multe Tema Suma A Cinci Numere Naturale Impare Consecutive Este 835 , Care Sunt Cele Trei Numere ?
Vreau Si Eu Pt. Adjectivele: Oltenesc,scorbitura,trandafiriu,neserios.nevinovatel,ramuros,aramiu Si Nevazut Un Substantiv Potrivit.
Mediteaza, Intr-un Eseu De O Pagina : Memoria Istoriei Il Ajuta Pe Om Sa-si Proiecteze O Justa Cale In Viata???
Grupand Convenabil Termenii,descompuneti In Factori:a) Mx-my+nx-nyb)a La2b+ab La2-a-bc)x*y+xradical Din3-yradical Din 2-radical Din 3* Radical Din 2d) X La3-x L
Cine Stie Sa Imi Faca Un Dialog Intre 2 Extrateresti ?
Un Produs Costa 100 Lei. Produsul Se Scumpeste Cu 20% ,iar Dupa Un Timp Se Scumpeste Din Nou Cu 10%.Determinati Pretul Final Al Produsului.Va Rog Sa Ma Ajutati.
23.ABCD-reptunghiAD=25 Cm (lungimea)AB=12 CM (latimea)M e [BC]MC=9 Cm _____________Verificati Daca M(<AMD)=90 Grade.
Asupra Unui Resort Elastic Actioneaza o Forta De 35 N. Resortul se Alungeste Cu 5 Cm. Care Va Fi Alungirea Resortului Daca Forta Este De 7N? Dar In Cazul In