RO Study
👤
Rroxanana
Rroxanana
13-11-2017
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu I-a inspirata din povesti
Răspuns :
AnaAngela3
AnaAngela3
13-11-2017
Imparatul l-a trimis pe cioban in cautarea oilor. ( nu stiu daca este corect :)) )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dintr-un Depozit Sau Trimes La Vanzare 2374 T. De Fructe,iar Legume Cu 1450 T. Mai Mult.Stiind Ca In Depozit Au Ramas Cu 2350t. De Legume Mai Mult Decat Sau Tri
Construiti Chinte 2 Enunturi, Utilizind Fiecare Din Cuvintele Propuse O Data In Calitate De Adjectiv O Data AdverbGrabnic, Falnic, Saganic, Victorios MarinimosM
Puteti Sa Ma Ajutati Un Avion Parcurge Zilnic Distanta Bucuresti-parisin In 2 Ore .Din Cauza Numarului Mare De Solicitari A Fost Dublat Numarul De Avioane Pe Ac
Primul Termen Este 25 ,iar Suma Este 57.Aflati Al Doilea Termen
O Lada Cu Mere Cantareste 51 Kg. Dupa Ce S-a Vandut Jumatate Din Cantitatea De Mere,lada Impreuna Cu Merele Ramase Cantaresc26 Kg. Cate Kg. Cantareste Lada Goal
Va Rog Ajutati-ma :(
Imi Poate Explica Cineva Inductia Matematica Varog Muult Mult De Tot?Ca M-am Chinuit O Gramada Si Am Cautat Si Nu Am Inteles... Multumesc!! <3
Buna Am Nevoie Urgent De Raspunsul La Aceasta Problema.Fie Cubul ABCDEFGH De Muchie a. Sa Se Determine: A) Aria Si Volumul Piramidei Triunghiulare Regulate ABDE
Argumenteaza Ca:1)Drepturile Omului Sint Inalienabile.2)Dreptul La Viata Este Cel Mai Natural Drept Al Omului.3)Fiecareom Are Dreptul Sa Fie In Siguranta.4)Trau
In Tr. Dr. Cateta AB=15 Cm. , Iar Proiectia Catetei AC Pe Ipotenuza =16 Cm. Aflati Perimetrul