RO Study
👤
Jessica25
Jessica25
13-11-2017
Matematică
a fost răspuns
calculati:
84°39'24"÷6
Coroana!!!
Răspuns :
Dededededede23
Dededededede23
13-11-2017
84°39'24"÷6 = 14°6'34''
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cateva Randuri Despre Fiecare Personaj Din Opera: “Jocul De A Vacanta” De Mihail Sebastian. VA ROG MULTT!!
3. Transcrie Următorul Tabel Și Completează-l Cu Informațiile Potrivite: Ecosistem Pădurea De Foioase Pădurea De Conifere Biotop Temperatura Medie Anuală 8⁰-10°
3. Calculând √32 Cu Aproximație De Prin Adaos Se Obtine... Repede,am Nevoie Urgent
Prezinta In 30 70 De Cuvinte O Tema Comuna A Celor Doua Texte Valorificand Cate Un Element De Continut Din Textele : ,,Varstele Jocului, Strada Cetatii " Scr
Am Și Eu Nevoie De Un Rezumat La "povestiri De Crăciun" De Charles Dickens (am Pus Coperta În Poza)100 Puncte +coroanaURGGEEENNTTT
Scrieți Câte O Proporție Care Să Conțină Pe Rând Fiecare Dintre Rapoartele De Mai Jos A 3/7; B 1/10; C 35/14 Și D 0,3/5
Asemănări Si Deosebiri Între Educația Ateniană Și Cea Spartană. Asemănări Vă Rog Multttttt
Va Roogggg Rapid !!!Dau Coroana!!!ajutați-mă Va Immmmplooor!!!!!! Primele 2 Capitole Din Spargatorul De Nuci Și Regele Șoarece. Povestire Pe Scurt ...aproximat
Precizează Persoana Şi Numărul Verbelor La Modul Indicativ, Timpul Imperfect, Din Următorul Fragment: Abia Aşteptam Să Vină Iarna, Ca Să Merg La Săniuş. Până La
5. Află Numerele: A) Cu 3 Mai Mari Decât: 5, 9, 7, 8, 4, 6.