RO Study
👤
Sasavrabii
Sasavrabii
13-11-2017
Franceza
a fost răspuns
entoure les qualites de chaque personne
Răspuns :
123PrincesaBarbie
123PrincesaBarbie
13-11-2017
inseamna:
înconjoară guanitele fiecărei persoane
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Un Text Argumentativ De 20 Randuri In Care Sa Subliniezi Importanta Cunoasterii Limbilor Straine In Viata Unui Tanar. Repede,,,
Ajutor ! cit Face ( -2 Rdical Din 3 - Radical Din( 6+4 Radical Din 3) ) / 2
O Tema La Alegere Respectind Itemii: 1) Descrierea Problemei (200 Cuvinte) 2)Obiectivul General Al Proiectului(100 Cuvinte) 3)Obiectivele Specifice Ale Proiect
Am Nevoie De O Compunere In Engleza Despre Un Loc Vizitat De Mine .Poate Sa Fie Orice Oras . Mersiiii!!!!!! :-)
Puteţi Să-mi Scrieţi O Scrisoare În Care Vă Adresaţi Lui N.Ceauşescu? Trebuie Să Spuneţi Lucrurile Care V-au Plăcut Şi Cele Care Nu V-au Plăcut,să Fie Destul De
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Fiecaruia Dintre Cuvintele De Mai Jos: Pe De Alta Parte, Intr-o Epoca A Agitatiei,muzica Clasica Imi Pare O Insula Verde, O A
Alcatuiti Enunturi Cu Adj Respectuos,intersant,magica,jucaus,gri,maiestuos Sa Indeplineasca Pe Rand F.s De Atr Adj Si Nume Predicativ
Cat E 2 La Puterea 3?
Cate Tone De Grau Incap Inr-un Siloz In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Daca 1 Dm Cubi Cantareste 680 G Iar Volumul Silozului Este De 0,5 Dam Cubi
Pe Un Cerc Se Iau Punctele A,D,C,D In Sensul Miscarii Acelor De Ceasornic,astefel M Unghiului (AB)=100grade,m Unghiului (BC)=70grade,m Unghiului(CD)=140 DE GRAD